Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Binaların örgüsına makul kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın kapıları, yangın eminği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere Yangın Çıkış Kapısı binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapsı; anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, dünyaarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedili gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bu tip ekseri ivedi bir durumda çabucak açılabilen geçmiş çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoklukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp art çekilebilmesini sağlamlar.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page